BRILLE PREMIUM AĞIZ VE DİŞ BAKIM ÜRÜNLERİ

Ağız ve diş bakımı, sağlığımız ve görünümümüz için dikkat edilmesi gerekilen bir konu. Ağız ve diş sağlığını korumanın başında dişleri düzenli fırçalamak gelir. Bu alışkanlığı çocuk yaştan itibaren edinmek gerekir çünkü hem çocuklar için hem de yetişkinler için önemli bir husustur. Diş fırçalamak kadar kendimiz için en uygun ürünleri seçmek de bir o kadar önemlidir.  Seçtiğimiz diş fırçasından, kullandığımız macuna ve hatta ağız bakım suyuna kadar her şeye ayrı önem vermeliyiz. Ağız ve diş bakımı denilince üstüne tanımadığımız Brille Premium ürünlerini birlikte inceleyelim.

Çift Katmanlı Fırçaya Sahip Nano-Silver Whitening Diş Fırçası

Diş bakımında önemli olan dişleri doğru fırçalamaktır. Doğru fırçalama için de ilk yapılması gereken uygun olan diş fırçası seçimidir. Nano-Silver Whitening Diş Fırçası antibakteriyel etki sağlamaya yardımcı olur.

Özel çift katmanlı beyazlatma fırçası diş lekelerini yok eder, dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasını sağlar ve size daha beyaz ve parlak dişler sunar. İki farklı kıl özelliğine sahip olan fırçada kısa kıllar dişlerin arasını temizlerken, uzun kıllar dişlerin arasını ve diş etlerini temizler. Uzmanların yaptığı araştırmalara göre dişleri fırçalamak kadar diş eti bakımı da önemlidir. Çift katmanlı bu fırça ile bunun için ayrıca zaman harcamanıza gerek kalmaz.

Brille Premium Diş Macunu

Doğru diş fırçasını seçtikten sonraki en önemli adım doğru diş macununu seçmektir. Brille Premium Diş Macunu, nane, mür, greyfurt, limon otu ve aynısefa bitki özlerini içermektedir. Her bir bitki özünün kendine has özellikleri, Brille Premium’un geliştirilmiş formülü ile birleşerek size ulaşır. Daha fazla bitki özü olmalı fikriyle yola çıkılmış ve geliştirilmiş olan Brille Premium bitki özlü diş macununun içeriğinde yer alan tüm bitki özleri muhteşem bir uyum içindedir. Brille Premium bitki özlü diş macunu bakteri plağının uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Ağız hijyeninin sağlanmasına yardımcı olurken aynı zamanda içerisinde bulunan nane sizi rahatlatır. Ağzınızın içerisinde oluşan ferahlığı kolayca hissedersiniz.

Brille Premium Ağız Bakım Suyu

Ve son olarak ağız bakımınızı bir ağız bakım suyu ile tamamlamalısınız. Bunun için de Brille Premium’un ağız bakım suyunu tercih edebilirsiniz. Brille Premium Diş Macununun yanı sıra Brille Premium Ağız Bakım Suyu ile birlikte ağız ferahlığınız daha da artar. İçeriğinde bulunan limon otu ve aynısefa doğal bitki özleri, ağız kokusuyla savaşmanıza ve ağız hijyeninizin sağlanmasına yardımcı olur. Günde sadece 2 – 3 defa kullanılan Brille Premium Ağız Bakım Suyu’yla birlikte gün boyu ferah ve temiz bir gülüşe sahip olursunuz.

Siz de ağız ve diş sağlığınızı herkesten çok düşünen Brille Premium ürünlerine https://www.qnetturkiye.com.tr/ adresini ziyaret ederek sahip olabilirsiniz.

Scroll to top