Cildiniz Kışın Zorlu Şartlarına Hazır Mı?

Sıcak iklimin zorlu şartları cildinizi bir hayli zorladı değil mi? Güneş ışınları, plajda maruz kalınan tuzlu su, toz ve kum, sıcak havaların getirdiği ter ve yağlanma gibi birçok problemin ardından cildiniz zorlu bir yolculuk geçirdi. Zorlu kış aylarına yavaş yavaş geçiş yaparken yardım sinyalleri veren cildinize özel olarak ilgi göstermenin artık tam vakti. Yaz koşturmacasından yorulan cildinizi toparlamak ve yeni sezonun şartlarına karşı önlem almaya hazır mısınız?

QNET’in doğal içerikli vücut ve saç bakım koleksiyonu Naturtres; hindistan cevizi ve argan yağı, çay ağacı ve limon özü içerikli saç ve duş jeli ürünleriyle sonbahar-kış bakımınızı keyifli hale getiriyor.

Kış başlarken ilk yapılması gereken aşındırıcı temizlik ürünlerini bırakıp

, daha narin bir temizleyiciye ve biraz daha kalın bir nemlendiriciye başlamaktır. Cilt kuruluğu deyince aklınıza gelen tek yer, yüzünüz olmamalı. Özellikle kış aylarında kollar, bacaklar, eller ve ayaklar da unutmamalıdır. Tüm vücudu nemlendirmek için en uygun zaman duştan çıktıktan sonraki ilk 3 dakikadır. Her banyo sonrası yumuşak bir havlu yardımı ile fazla suyu alır almaz, deri henüz nemli iken zeytin veya üzüm çekirdeği yağı içeren bir vücut yağını kullanmak iyi bir tercih olacaktır.

Naturtres çay ağacı ve limon özlü şampuan, arındırıcı ve ferahlatıcı özelliği ile derinlemesine temizlik sağlarken, hacim veren etkisiyle saçları matlaştırmadan bakımlı ve parlak görünüm kazandırıyor.

Scroll to top