QNET MANCHESTER CITY HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

İngiltere Premier Lig’in son şampiyonu Manchester City’nin sponsoru olan QNET hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Son yaptığı proje ile binlerce kişi QNET tarafından kulüp adına açılan kamp programına katılmak için başvuruda bulundu. Fakat sadece içlerinden iki şanslı sporcu olan Hakan Kudin ve Yunus Mızrak seçildi.

QNET ve City Futbol Dil Okulu iki haftalık çok özel bir yaz kampı planladı. Bu program dahilinde seçilen kişiler Temmuz ayında İngiltere’ye giderek hem İngilizce öğrenecek hem de tüm dünyadan 80 futbolcu ile birlikte yeteneklerini geliştirecekti. Seçilen gençlerden Hakan Kudin 15 yaşında 1. Amatör Lig’de yer alan Terazidere Spor Kulübü’nde kaleci. Yunus Mızrak ise 14 yaşında Süper Amatör Lig’de bulunan Selimiyespor’da oynuyor.

Hakan Kudin’in söylediğine göre en büyük hayali büyük kulüplerin altyapılarına girmeye hak kazanmak. Yunus Mızrak ise hem kendisi hem de ailesi için futbolu büyük bir şans olarak gördüğünü dile getirdi. Başakşehir Futbol Kulübü ya da Trabzonspor’un altyapısına girmek istediğini söyleyen Yunus Mızrak, Manchester City’nin kampından ilk başta haberim yoktu. Sonradan haberim oldu. Başvurduk. Gidebileceğime inanmıyordum. Mülakata çağırdıklarına inanamadım. İki kez mülakat yaptık. Seçildiğimi öğrendiğimde çok sevindim” dedi.

İngiltere’de kısa sürede çok şey öğrendiğini söyleyen Hakan Kudin ise sevincini şu sözlerle dile getirdi “İki haftada gördüğüm eğitimi Türkiye’de iki senede görmedim. Bizim antrenmanlara göre çok farklıydı. Full kondisyon üzerine çalıştırdılar. Sosyal medyada göp başvurdum. Üç hafta sonra döndüler. Daha sonra da ofislerine çağırdılar. O zaman ikna oldum. Hayat hikayem mülakatta ilgilerini çekti.” diye sözlerini tamamladı.

Manchester City eğitimlerinde Türk bir antrenörle çalışan ikili bunu çok büyük bir şans olduğunu söyledi. Yunus Mızrak, “Kendimizi ifade etmekte sorun yaşamadık. Her sabah 6’da kalkıyorduk. Kahvaltıdan sonra antrenmanımız oluyordu. Sonra İngilizce dersi ve tekrar antrenman vardı. Akşam 8’e kadar programımız böyleydi”.

İnsanlığa Yardım Etmek İçin Kendini Geliştir (RYTHM) felsefesini benimseyip hayata geçiren QNET

buy levitra cheap

, bu proje ile felsefesini işine yansıttığını gözler önüne sermiş oldu. QNET firması her geçen gün adını daha güzel projelerle duyurmaya devam ediyor. Bağımsız temsilcilerinin ve müşterilerinin desteği ise onların en büyük motivasyon kaynağı diyebiliriz.

 

Scroll to top