Bir Tatilden Çok Daha Fazlası: Q-Breaks

Dinlenmek ve rahatlamak için bir yerlere mi gitmeyi düşünüyorsunuz? Aileniz ve arkadaşlarınızla kaliteli zaman mı geçirmek istiyorsunuz? O halde konaklama ürünü olan Q-breaks tam size göre!

QNET, Q-breaks ile Antalya, Fethiye, Marmaris gibi ülkemizin gözde tatil beldelerindeki otelleri hizmetinize sunuyor. Mayıs ve Ekim Keyfi, Kış Güneşi, Yaz Güneşi konaklama seçenekleriyle her mevsim tatil anlayışına cevap vererek, sayısız hayali gerçeğe dönüştürüyor.

Q-breaks Kış Güneşi

buy levitra cheap

, kışın ortasında, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart ve Nisan aylarında gürültüden uzaklaşmak isteyenlere, dört mevsim seyahat etmeyi ve farklı yörelerde tatil yapmayı sevenlere unutulmaz anlar sunuyor.

Q-breaks ürünü satın aldıktan sonra 2 yıl içerisinde rezervasyon yapılabilir. Böylece Q-breaks ürünleri sizi kur değişimleri, sezon fiyat değişimlerinden koruyor.

Bazı tesislerde yüzme havuzu, egzersiz ekipmanları, sauna, spa, jakuzi gibi imkanlar, bazılarında da oyun alanları, canlı müzik, restoranlar, internet bağlantısı ve sosyal tesis alanlarında büfe gibi imkanlar bulunuyor. Rahatlamak isteyenler için, spa merkezi, saunalar, hamamlar ve açık havuz gibi (sitede ve kardeş tatil beldelerindeki) tesisler ihtiyaçlarınızı tatmin edecektir. Tesisinizde hangi olanakları sunduğu e-mağazamızdan kontrol edebilirsiniz.

Her otelde olduğu gibi bizim de anlaşmalı otellerimizde çocuk misafirlerimiz için yaş aralıkları göz önünde bulundurularak ek fiyatlandırma uygulanmaktadır. Yaş aralıklarına göre fiyatlandırma konusunda bilgi almak için lütfen rezervasyon@qnetturkiye.com.tr adresine mail gönderiniz.

 

Diğer Yazılarımız İçin :  Girişimcilikte Başarıya Giden Yol Motivasyondan Geçiyor 

Scroll to top